Wat is de bedoeling van het forum?

Go down

Wat is de bedoeling van het forum? Empty Wat is de bedoeling van het forum?

Post by KimDegryse on Tue Oct 18, 2016 7:03 pm

Hallo lezertjes Very Happy

Hier nog even kort een woordje uitleg over wat de bedoeling is van het forum. Je kiest dus zelf wanneer je welk boek zal lezen en wat je precies op het forum post daarover. Het is echter wel de bedoeling dat je ALLE boeken leest en die dus ook verwerkt en bespreekt samen met de andere juryleden. Voor de boeken die niet tijdens onze vergaderingen aan bod komen is het dus aangewezen dat je hiervoor het forum gebruikt.

Jullie mogen hier dus alles delen wat jullie denken over de boeken (wel in het topic met dezelfde titel als het boek, dus niet in dit topic)  Smile  Het is daarbij wel belangrijk om goede argumenten te geven voor je mening: zeg dus niet alleen wàt je denkt, maar ook waaróm je dat denkt! Je kan bijvoorbeeld je eigen mening over het boek posten of een fragment uit je leesdagboek. Ik zal ook opdrachten en vragen posten op het forum over de boeken maar je bent niet verplicht om AL die vragen te beantwoorden, je kan bijvoorbeeld enkel jouw antwoorden posten  voor die vragen die jou het interessantst lijken.

Zorg er ook voor dat je alle boeken gelezen hebt tegen onze laatste bijéénkomst op 26/03 Exclamation

Er is ook een topic met uitleg over hoe je kan registreren, inloggen en posten op dit forum. En een topic waarop je vragen of suggesties kan plaatsen. Naast het forum kan je mij ook altijd contacteren door een mailtje te sturen naar degryse@telenet.be   Cool

Veel lees- en discussieplezier!!!  study

groetjes

Kim

KimDegryse

Posts : 31
Join date : 2016-09-09
Age : 28
Location : Roeselare

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum